کارگاه علمی- پژوهشی « یادداشت نویسی علمی»
کارگاه علمی- پژوهشی « یادداشت نویسی علمی» با حضور استاد ابوالفضل هادی منش، روز چهارشنبه 3 شهریور در سامانه سیما با حضور طلاب و اساتید برگزار گردید.
این مجموعه کارگاهها با هماهنگی و مشارکت معاونت های پژوهش مدارس علمیه فاطمه الزهراء(سلام الله علیها) ابادان و مرند، کوثر بندر لنگه ، موسسه اموزش عالی الزهراء(سلام الله علیها) تبریز و با همکاری معاونت پژوهش استان هرمزگان برای اولین بار جهت ارتقاء مهارت های پژوهشگری طلاب با هدف تولید محتوا در فضای مجازی برگزار می شود.
این گروه سومین کارگاه مشترک خود« یادداشت نویسی علمی» در حوزههای علمیه خواهران، مبنی بر تولید محتوی را با موفقیت برگزار نمودند.
استاد هادی منش مدرس مجرب پژوهش و نویسندگی، مجری بیش از 35 کارگاه نویسندگی، و صاحب بیش از 260 کتاب، در اولین جلسه از کارگاه خود به هنر نویسندگی، مهارت یادداشت نویسی و انگیزه نوشتن اشاره کرده و این کارگاه را فرصتی برای شکوفایی استعداد و زمینه ای برای حضور طلاب در فضای مجازی عنوان کردند.
استاد در این کارگاه، تولید محتوا را به اهمیت نوشتن از دانسته های خود اشخاص ارتباط داده و هنر نویسندگی معرفی کردند ایشان برای تولید محتوا به شرح تکنیک ( چرا و چون) پرداخته و فرمودند: این تکنیک سبب نشاط علمی و ایجاد تحول می کند. هرچند اقتضائات زمان فرق کرده اما تولید فرق نکرده ، در ازای تغییر زمان و اقتضائات، دانش طلاب نیز افزایش یافته است. دکتر هادی منش در ضمن شرح یادداشت های علمی کوتاه، اهداف و انتظارات آن را نیز برای شرکت کنندگان تبیین نمودند.
این کارگاه در8 جلسه برنامه ریزی شده که ان شاءالله فراگیران در پایان خواهند توانست به نوشتن یادداشت علمی کوتاه در فضای مجازی و اهداف تعیین شده بپردازند.