نشست بین المللی « تاثیر حجاب و عفاف بانوان در آلبانی در بیانیه گام دوم انقلاب »
نشست بین المللی « تاثیر حجاب و عفاف بانوان در آلبانی در بیانیه گام دوم انقلاب »
این نشست با حضور سر کار خانم «رایمندا فزا» محقق و کارشناس علوم اسلامی اهل البانی به صورت مجازی در 19 خرداد 1400 در سامانه سیما با مشارکت معاونت پژوهش مدرسه فاطمه الزهراء سلام الله علیها ابادان برگزار شد.
سر کار خانم «رایمندا فزا» محقق و کارشناس علوم اسلامی اهل البانی در نشستی با عنوان « تاثیر حجاب و عفاف بانوان در آلبانی در بیانیه گام دوم انقلاب » که با حضور جمعی از طلاب و دانشجویان برگزار شد؛ به بیان نکاتی در موضوع حجاب و عفاف پرداختند : ایشان که تحقیقات خود را از شانزده سالگی در زمینه آشنایی با اسلام آغاز کرد، بعد از ازدواج از سال 1999 میلادی عازم ایران شده و تا سال 2004 در ایران ساکن میشود. در این مدت تحصیلات خود را در مقطع کارشناسیارشد ادامه میدهد.
ایشان با این مطلب که: حجاب همانگونه که برای زنان تعریفشده است برای مردان نیز تعریفشده هرچند غالباً این دیدگاه وجود دارد که حجاب مختص زنان است. پیشینه حجاب به زمان حضرت آدم و حوا علیهما السلام در بهشت بر می گردد. همان زمان که در بهشت و در پی پوشاندن بدن خود بودند؛ تا به امروز ادامه دارد. حجاب یکی از مشترکات بین تمام ادیان از جمله مسیحیت است.
خانم «رایمندا فزا» در ادامه بیانات خود می افزاید: از جمله مزایای حجاب، حفظ حرمت و مصونیت زندگی فردی و اجتماعی ماست. توصیه ایشان؛ تاکید بر حفظ و پاسداری از دین، حجاب و عفاف در مقابل افرادی که همواره در تلاش هستند که مسلمانان را از این ارزش ها دور نمایند.
ایشان در ادامه بیان می کنند که: زندگی در ایران برای حفظ حجاب و دین اسلام ،نوعی امتیاز در مقابل زندگی در کشورهای غربی است و برخلاف تصور برخی افراد حجاب تشریع شده در اسلام بهمراتب از حجاب تشریع شده در دیگر ادیان راحتتر می باشد. و نباید تصور کرد که حجاب در اسلام امری خیلی سخت و دشوار است.
این محقق علوم اسلامی می افزاید: در ایه 26 سوره اعراف قرآن، هدف از حجاب را پوشاندن عورت ، زینت و زیبایی قرار دادن، برای انسان معرفی کرده و از تقوا به عنوان بهترین لباس و پوشش برای انسان یاد می کند. هدف نهایی از حجاب رسیدن به تقواست؛ و برای بهتر و کامل شدن باید با قرآن مانوس شویم و در هر جاییکه هستیم باید با حجاب خویش، خود را بهعنوان مسلمان و شیعه معرفی کنیم و همانگونه که افراد با فرهنگ های مختلف از طریق نوع پوشش خویش شناسایی میشوند. مسلمان و شیعه نیز باید اینگونه باشد.
ایشان در پایان سخنان خویش بیان داشتند : گاهی در برخی از کشورهای غربی با ما مسلمانان شیعه مخالفت می شود و این اقدام به این دلیل است که ما در زندگی به ارزش هایی چون خانواده و زندگی انسانی پایبندیم و در زندگی دنیوی خویش سعی میکنیم انسانی مفید باشیم که در این زمینه باید به علمای بزرگ اقتدا کنیم. اولویت ما در زندگی باید مسائلی از جمله،حجاب، نماز، احترام به استاد و عالم باشد، در زندگی انسان باشیم و انسان ساز در هر جایگاهی که هستیم ؛ انسان تربیت کنیم و اگر تلاشی در این زمینه صورت بگیرد به نیت الهی باشد زیرا اگر این کار با اخلاص و برای خدا باشد زحمتش نیز کمتر خواهد بود.