مصاحبه اختصاصی با استاد سرکار خانم زهرا مرادی اندیش مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهراء- سلام الله علیها- آبادان
💠به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهراء- سلام الله علیها- آبادان در مصاحبه اختصاصی با استاد سرکار خانم زهرا مرادی اندیش مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهراء- سلام الله علیها- آبادان، اولویت های پژوهشی در حوزه های علمیه خواهران، تقویت فرهنگ پژوهش، بررسی ظرفیت پژوهشی در حوزه های علوم دینی و انسانی، راهکارهای ترویج فرهنگ پژوهش بین بانوان طلبه و مهمترین رسالت طلاب در حوزه های علمیه خواهران مورد گفتگو قرار گرفت.
🔸خبرنگار: لطفا خودتان را معرفی بفرمایید و در مورد سوابق علمی و اجرایی تان توضیح دهید.
🔹زهرا مرادی اندیش هستم، حدود 31 سال است که توفیق خدمت در حوزه علمیه را دارم، طلبگی را از مدرسه علمیه کوثر خرمشهر در سال ۷۲ آغازکردم،در کنار تحصیل مشغول به تبلیغ در سطح شهر شدم و به عنوان معاون فرهنگی و مدرس در خدمت طلاب بودم،علاوه بر این در مدارس دخترانه سطح شهر جهت انس بیشتر با دختران جوان در کسوت معلمی و پس از آن به عنوان مسئول انجمن های اسلامی مدارس شهرستان آبادان و ریاست دانشگاه فرهنگیان آبادان تاکنون در حال فعالیت هستم.
🔸خبرنگار: چه اولویت های پژوهشی در حوزه های علمیه خواهران و حوزه علمیه آبادان در نظر گرفته شده است؟
🔹مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهراء- سلام الله علیها- آبادان:پژوهش های علمی در حوزه های علمیه خواهران براساس نیازها و چالش های جامعه، نیازهای آموزشی و تربیتی وموضوعات روز، موردتوجه قرار میگیرند،برای مثال جهت ارتباط بین علوم دینی و سایر علوم ازجمله روان شناسی، جامعه شناسی و..به منظور رسیدن به نتایج جامع تر در مسائل بین رشته ای،شناسایی و حل مسائل معاصر بر اساس آموزه های اسلامی،به کارگیری فناوری های نوین،تعمیق و توسعه معارف دین و.. از اولویت های پژوهشی در حوزه های علمیه خواهران وبالتبع حوزه علمیه خواهران آبادان می باشد.
🔸خبرنگار:حوزه علمیه آبادان چه اقداماتی برای تقویت فرهنگ پژوهش انجام داده است؟
🔹مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهراء- سلام الله علیها- آبادان:تقویت مهارت های پژوهشی از طریق برگزاری دوره ها و کارگاه های مهارت افزایی علمی-پژوهشی،فراهم کردن فرصت هایی برای انتشار تحقیقات با یکی از روش های نوین در فضای مجازی(سئو) در راستای پاسخ به نیازهای جامعه به ویژه در زمینه های مرتبط با مسائل زنان و خانواده،پشتیبانی از ایده های نوآورانه،حمایت از پژوهش هایی که بتوانند به حل مسائل اجتماعی و فرهنگی زنان و جامعه کمک نمایند.
🔸خبرنگار:کدام حوزه های علوم دینی و انسانی بیشترین نیاز به پژوهش را دارند؟
🔹مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهراء- سلام الله علیها- آبادان:حوزه های مختلف علوم دینی و انسانی همواره به پژوهش و کاوش علمی نیاز دارند، چند حوزه کلیدی که امروزه به خصوص نیاز به پژوهش های عمیق تری دارند در حوزه علوم دینی؛ موضوعات جدید فقهی و تطبیق آن برای نسل جوان جامعه، پژوهش در موضوعات قرآنی و اخلاق اسلامی،در حوزه علوم انسانی؛روانشناسی اسلامی، بررسی مسائل حقوقی زنان، بررسی مسائل حقوقی بانوان، مطالعات فرهنگی و تعلیم و تربیت و…در حوزه بین رشته ای؛به رسانه، فناوری و دین می توان اشاره نمود.
🔸خبرنگار:چه اقداماتی برای ترویج فرهنگ پژوهش بین بانوان طلاب وجود دارد؟
🔹مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهراء- سلام الله علیها- آبادان:ترویج فرهنگ پژوهش در بین خانمهای طلبه می تواند به تقویت علم و دانش و ارتقای توانمندی های آنها کمک نماید.برای این منظور می توان اقداماتی چند جانبه را در نظر گرفت از جمله؛ایجاد یک برنامه منسجم و دراز مدت پژوهشی در سنوات تحصیلی طلاب،حمایت مالی جهت انجام پژوهش های کاربردی و مورد نیاز خانواده ها و زنان و جوانان جامعه، ایجاد فضایی به صورت مستمر جهت تبادل نظر طلاب جوان با مسئولین، به کارگیری فناوری های نوین و فراهم کردن فرصت های تحقیقاتی، حمایت علمی از اساتید و طلاب پژوهشگر.
🔸خبرنگار: مهمترین رسالت طلاب در حوزه های علمیه خواهران در عرصه پژوهش چیست؟
🔹مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهراء- سلام الله علیها- آبادان:بیشک توجه به مطالعه وپژوهش،بهویژه در شرایط کنونی که جامعه با چالشها و مسائل پیچیدهای روبهرو است،از اهمیت ویژهای برخوردار است.همانطور که مقام معظم رهبری- حفظه الله- باوجودمشغلههای بسیار،مطالعه و انس با کتاب را جدی میگیرند، طلاب نیز باید از این سیره پیروی کرده ومطالعه را در برنامه روزانه خود قرار دهند.مطالعه صرفاً برای کسب اطلاعات نیست.بلکه طلاب باید با نیت تدبر و تأمل در محتوای کتابها و پژوهشها به مطالعه بپردازندتابتوانند این بینش رادر حل مسائل جامعه جهانی به کار بگیرند.علم و مطالعه به عنوان سلاح طلاب که سربازان امام زمان-عجل الله تعالی فرجه الشریف- هستند،در «جنگ روایتها» عمل میکند.
دورهمی علمی ـ طلبگی شب یلدا
سلام ، سلااام😍
سلام به روی ماهت ،پژوهش یارعزیز🥰
ان شاالله که حااالت عااالی باشه✋
به مناسبت شبِ یلدا ، یه دورهمی از طرف معاونت پژوهش حوزه قرار برگزار بشه💞
از شما، گلبانو نازنین ، جهت حضور در این دورهمی دعوت میکنیم😇
یه مهمون خیلی خیلی ویژه هم داریم که با دیدنشون کلی سوپرایز میشی😍😇
منتطر حضور گرمت هستیم🤩
.
.
البته ما این مهمونی کوچولوی خودمونی 🤏 زودتر برگزار میکنیم، که احیانا تداخلی با دورهمی خونوادگی نداشته باشه 😊
دقایقی رو در کنار هم به خوشی میگذرونیم🥰 در کنار اون حلویات و نوشیدنی هم درنظر گرفتیم😃
📆تاریخ؛ ۰۲/۰۹/۲۷
⏰ساعت؛ ۱۵:۳۰الی ۱۹
🏢مکان برگزاری؛ مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا-سلام الله علیها- آبادان، طبقه اول
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
معاونت پژوهش بشدت مشتاق حضور شما پژوهش یار عزیز هست🤩
راستی امیدوارم عمرت هم مثل شب یلدا طولانی باشه🥰
به امید دیدار😉
💌معاونت پژوهش مدرسه علمیه فاطمه زهرا_سلام الله علیها_ آبادان
نشست چگونگی پژوهش در ایام
برگزاری نشست با عنوان« پژوهش در ایام کرونا چگونه؟؟»
این نشست که به همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه شهرستان اندیکا در روز 27 اذر ماه به صورت مجازی و در سامانه سیما برگزار شد.
در این نشست معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمه الزهراء(سلام الله علیها) آبادان به عنوان استاد ارائه کننده به بیان مطالب پرداختند.
نشست آینده پژوهی و پررنگ کردن آموزه های دینی بر آموزش ابتدایی
برگزاری نشست با موضوع «آینده پژوهی و پررنگ کردن آموزه های دینی بر آموزش ابتدایی»
این نشست به مناسبت هفته پژوهش و روز وحدت حوزه و دانشگاه به همت دانشگاه فرهنگیان ابادان برگزار شد.
در این نشست که روز پنجشنبه 27 اذرماه به صورت مجازی برگزار شد، معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمه الزهراء(سلام الله علیها) ابادان خانم سمیه طاهرپوریانی به عنوان استاد ارائه کننده به بیان مطالب پرداختند.
از جمله مسائلی که در این نشست به آن پرداخته شده عبارتند از:
1- تعریف و تبیین مفهوم آینده پژوهش، 2- تبیین تاریخچه اینده پژوهشی،3- ویژگی افراد آینده پژوهش و ضرورت حضور آنهادر نظام تعلیم و تربیت، 4- تبیین عوامل موثر در تثبیت گزاره های دینی در اموزش های دوران ابتدایی، 5- معرفی شیوه هایی برای تثبیت این گزاره ها در بیت دانش آموزان ابتدایی
برگزاری کارگاه اموزش کوثرنت
برگزاری کارگاه مهارت افزایی اموزش شبکه هوشمند کوثرنت
این کارگاه به همت معاونت پژوهش مدارس علمیه الزهراء و امام جعفر صادق علیهما السلام اهواز به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد. اموزش این کار گاه مجازی، توسط سرکار خانم طاهرپوریانی معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمه الزهراء(سلام الله علیها)- ابادان روز پنجشنبه 20 اذر ماه صورت گرفت.
حضور سرکار خانم سمیه طاهرپوریانی به عنوان کارشناس در برنامه حدیث عشق
حضور سرکار خانم سمیه طاهرپوریانی به عنوان کارشناس در برنامه حدیث عشق
سرکار خانم سمیه طاهرپوریانی معاون محترم پژوهش مدرسه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها آبادان در برنامه رادیویی حدیث عشق به مناسبت شهادت امام رضا علیه السلام به عنوان کارشناس برنامه حضور پیدا کردند. این برنامه که در روزهای جمعه ۹۹/۷/۲۵ ( با موضوع : نقش امام رضا علیه السلام در تشیع و ولایت مداری ایرانیان) و شنبه ۹۹/۷/۲۶ ( مردم داری و سیره اخلاقی امام رضا علیه السلام) برگزار شد ایشان به نبیین محورهای زیر پرداختند:
1- تبیین تشیع در ایران قبل از حضور امام رضا علیه السلام
2- وضعیت تشیع همزمان و بعد از ورود امام علیه السلام به ایران
3- اقدامات موثر امام علیه السلام در گسترش تشیع در ایران
4- تبیین برخی شاخصه های اخلاق مداری در سیره امام رضا علیه السلام و از جمله؛ تواضع و فروتنی، مهمان نوازی، عفو و گذشت
حضور سرکار خانم سیده سبا میرزمانی به عنوان کارشناس در برنامه حدیث عشق
حضور سرکار خانم سیده سبا میرزمانی به عنوان کارشناس در برنامه حدیث عشق
سرکار خانم میرزمانی از پژوهشگران مدرسه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها آبادان در برنامه رادیویی حدیث عشق به مناسبت شهادت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در دو روز به عنوان کارشناس برنامه حضور پیدا کردند. ایشان در این برنامه که در روزهای سه شنبه ۹۹/۷/۲۲ و چهارشنبه ۹۹/۷/۲3 برگزار شد ،به این مباحث پرداختند
1- اقدامات سیاسی پیامبر صلی الله علیه و آله برای جانشینی بعد از خود از جمله؛ اعلام به جانشینی امیرالمؤمنین علیه السلام از لحظه شروع نبوت، تاکید بر آن در هر محفل و مجلس و…
2- فضاسازی سیاسی و ترور شخصیتی رسول خدا بعد از غدیر توسط منافقین و بدین وسیله ولایت امیرالمومنین علیه السلام نادیده گرفته شد
3- سکوت مردم مدینه در برابر ولایت امیرالمومنین علیه السلام به علت پول پرستی و روزمرگی ها
4- آداب اجتماعی رسول خدا صل الله علیه و آله در جامعه
5- چگونگی اخلاق و رفتار رسول الله صل الله علیه و آله از کودکی که از همان ابتدا خارق العاده بودند
6- بیان نمونه هایی از حسن خلق رسول الله با اسرای جنگی که سبب مسلمان شدن آن ها شد
حضور سرکار خانم سیده سبا میرزمانی به عنوان استاد دوره شخصیت شناسی حضرت زهرا (سلام الله علیها)
حضور سرکار خانم سیده سبا میرزمانی پژهشگر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها ابادان به عنوان مدرس در دوره شخصیت شناسی حضرت زهرا سلام الله
این دوره که توسط بسیج دانشجویی در روزهای نهم دهم و یازدهم مهرماه به صورت مجازی برگزار شد.
در این دوره به مباحثی از جمله: سیره حضرت زهرا سلام الله علیها از تولد تا ازدواج، اتفاقات دوران بارداری حضرت خدیجه سلام الله علیها ، اتفاقات سه، پنج، هفت، نه سالگی حضرت زهرا سلام الله علیها و نقش ایشان در پیروزی مسلمانان در صدر اسلام پرداخته شد.
حضور سرکار خانم سیده سبا میرزمانی به عنوان استاد دوره طرح ولایت دانشجوی استان خوزستان
حضور سرکار خانم سیده سبا میرزمانی به عنوان استاد دوره طرح ولایت دانشجویی استان خوزستان
خانم میرزمانی ، از طلاب پژوهشگر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله ابادان ،در این طرح که توسط بسیج دانشجویی استان خوزستان و با حضور 80 نفر از دانشجویان برگزار شد، به تدریس کتاب 《جاذبه و دافعه امام علی علیه السلام》 اثر شهید مطهری در ۶ جلسه پرداختند.
حضور سرکار خانم سیده سبا میرزمانی در ویژه برنامه ریحانه
حضور سرکار خانم سیده سبا میرزمانی از طلاب پژوهشگر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها ابادان در برنامه رادیویی روز دختر
این گفت و گو رادیویی ویژه برنامه ریحانه به مناسبت روز دختر بود. موضوع گفتگو: «بررسی جایگاه الگویی حضرت معصومه(سلام االله علیها ) / رابطه ایشان با همسربرادر، سایر برادران و خواهران، اشتغال علمی و عملکرد سیاسی» ضمنا به مسئله شفیعه بودن روز جزا و عالمه بودن آل عبا اشاره و توضیح داده شد.
پخش این برنامه از رادیو مرکز ابادان روز ۳ تیر ساعت16:30 بود.
تولید محتوا در برنامه «بشنو از نی» رایو معارف آبادان
پیشنهاد برنامه با موضوع باز آفرینی ادعیه با محوریت دعای ابو حمزه ثمالی به گروه معارف رادیو آبادان
این برنامه توسط معاونت پژوهش مدرسه علمیه فاطمه الزهراء سلام الله علیها به رادیو معارف صدا و سیمای مرکز آبادان ارائه شد که با استقبال مسئول مربوطه واقع شد. این برنامه با عنوان «بشنو از نی» در طول ماه مبارک رمضان در برنامه سحرگاهی به «وقت عاشقی» اجرا شد.
یادآور می شود محتوای این برنامه توسط معاونت پژوهش این مدرسه و از آثار طلاب مدرسه تهیه شد.
پ.ن : عکس از جناب آقای هادی صالحی تهیه کننده و مجری رادیو معارف آبادان
مصاحبه تلویزیونی
حضور سرکار خانم میرزمانی در برنامه زنده تلویزیونی “سلام ، صبح به خیر ” مرکز آبادان به مناسبت هفته پژوهش در98/09/25
ایشان ضمن تعریف مفهوم پژوهش و فواید آن برای قشرهای مختلف به خصوص خانم های خانه دار به آسیب شناسی عدم مطالعه و تحقیق در جامعه امروزی پرداختند.
مصاحبه معاونین و اساتید
به مناسبت رحلت امام خمینی قدس سره الشریف
معاونین پژوهش و فرهنگی و استاد طالب زاده (استاد حوزه و دانشگاه)
به تبیین اندیشه و عملکرد امام معظم الشان در خصوص ارتقاء جایگاه زن پرداختند.
لینک خبر: